Ремонт тріщин та сколів лобового скла авто

В ході експлуатації лобове скло машини піддається різним впливам, які викликають на ньому пошкодження. Вони складаються з двох стекол, між якими проклеюється плівка. У більшості випадків пошкоджується тільки верхній шар, рідше страждають одночасно два скла.

В процесі виробництва скла, якісні, оригінальні екземпляри піддаються обовʼязковій перевірці. Вироби тестуються на опірність механічним, термічній обробці, скло перевіряється на опірність до рідких середовищ, радіації і іншим впливам.

Своєчасний ремонт автоскла допомагає уникнути заміни, а також підвищує термін їх експлуатації. Якщо сколи та тріщини не мають великого масштабу, ремонт виступає в якості єдиного і оптимального варіанту відновлення полотна.

У разі, якщо тріщини мають велике поширення, а відколи глибокі, необхідна консультація грамотного фахівця. Сучасні технології здатні відремонтувати лобове скло зі складним ушкодженням. Фахівці оцінять рівень пошкодження конструкції, порекомендують спосіб виправлення ситуації.

Ремонт лобового скла - це складний технологічний процес. Виконувати таку процедуру повинні тільки професіонали, в іншому випадку можна тільки погіршити ситуацію. Ремонт занадто великих пошкоджень буде нерентабельним. Вартість його буде досить високою. В цьому випадку краще замінити лобове скло на нове, тим більше, що відновлене не матиме тривалого періоду використання і рано чи пізно, все одно трісне.

Найбільш поширеними видами пошкоджень є:

  1. Скол. Являє собою поглиблення, з короткими тріщинами по краях. Скол може перерости перерости в будь-який момент в тріщину. Цьому сприяють перепади температур, вібрація автомобіля, мийка та інші фактори. Тріщина можуть розповзтися в будь-якому напрямку і огляд на дорозі погіршиться. При появі відколу рекомендується заклеїти його скотчем і негайно звернутися в автосервіс.
  2. Тріщина. Таке пошкодження знижує огляд видимості. Передбачити подальшу поведінку тріщини також неможливо. Вона здатна розповзтися по різних напрямах. Ремонтувати тріщину обовʼязково. Перед цим потрібна консультація кваліфікованого фахівця. У деяких випадках, коли тріщина проходить від одного краю до іншого, ремонт не потрібний, або масштабність пошкодження така висока, що заміна скла буде єдиним правильним рішенням.

Записатися на діагностику та ремонт кермового управління можна за телефоном 067 650 18 00.
м. Одеса, вул. Житомирська 46.
З любов'ю 💓 до своєї справи, команда АвтоДоктор

Залишіть заявку
Вибір способу зв'язку

Спасибо. Скоро мы вам перезвоним!